About

Η Imm Production είναι μια ομάδα παραγωγής οπτικο-ακουστικών έργων που δημιουργήθηκε στο Τμήμα Πληροφορικής & ΜΜΕ, ΤΕΙ Πάτρας-Παράρτημα Πύργου το 2011. Σκοπός της ομάδας αυτής είναι η δημιουργία video-project όπως ταινίες, ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ κ.α. με θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Η ομάδα με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ.Κούνα Ελένη, αποτελείται από φοιτητές διαφόρων εξαμήνων του τμήματος,οι οποίοι ανανεώνονται ανάλογα με το ενδιαφέρον που εκφράζουν. Μέλη της ομάδας μπορούν να γίνουν όσοι σπουδαστές θα βρίσκονται στο Τμήμα (και στον Πύργο) για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα και θα έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο.

Οι φοιτητές για τα γυρίσματα των project έχουν στη διάθεση τους εξοπλισμό που τους παρέχει το Τμήμα Πληροφορικής & ΜΜΕ, όπως κάμερες, τρίποδα, φωτογραφικές μηχανές, μικρόφωνα, φώτα, greenbox, monitor κ.α. Η ομάδα διαθέτει μία αίθουσα στον πρώτο όροφο του εκπαιδευτικού ιδρύματος όπου διεξάγονται οι συναντήσεις της. Το μοντάζ των project γίνεται σε αυτή την αίθουσα καθώς παρέχεται ό,τι χρειάζεται για να υλοποιηθεί αυτή η διαδικασία.

Σημερινή σύσταση της ομάδας:

Αρναούτη Δήμητρα, Γεωργόπουλος Γίωργος, Δρακοπούλου Ανδριάνα, Ζαβιτσάνος Αποστόλης, Κανελοπούλου Ηλιάνα, Κηπουρού Φωτεινή, Κορκότζηλας Αντώνης, Μίντιλη Αλεξάνδρα, Πάργα Ξανθή, Πόλο Φροντιόνα-Διονυσία, Σαμαρτζή Όλγα-Ευαγγελία.

Email επικοινωνίας: immproductions@yahoo.gr

Σχολιάστε